QL-zwart-wit. Quick Licence

WRM Bijscholing Rijinstructeur

Rijinstructeur WRM Bijscholing

Elk rijinstructeur moet voor de verloopdatum van zijn instructiebevoegdheidspas (WRM-pas) de verplichte WRM-bijscholing hebben afgerond. De bijscholing bestaat uit een theoretische bijscholing en een praktische bijscholing

De bedoeling van WRM Bijscholing is het opfrissen en updaten van je kennis en vaardigheden als rijinstructeur of om nog meer nieuw kennis en vaardigheden te leren om een nog betere rijinstructeur te worden. Wij hebben verschillende WRM Cursussen om dat te bereiken!

Actie!
WRM- theoretische bijscholing rijinstructeur

 

Voor rijinstructeurs hebben wij nu een mooie actie.

 

Voor slechts €110,- all-in (dus geen cent meer) kun je deelnemen aan één van onze WRM-bijscholingscursussen via Webinar. Normaal gesproken kost een cursus al gauw gemiddeld rond €150,-. Dus voor een zeer lage prijs kun je nu als rijinstructeur voldoen aan jouw verplichte theoretische bijscholing. 

 

Wil je ook voor een zeer voordelige prijs één of meer verplichte theoretische bijscholingscursussen volgen? Aarzel dan niet en meldt je aan!

 

 

VOL = VOL

WRM Bijscholing. Rijinstructeur. IBKI. Quick Licence

Bij Quick Licence hebben we twee acties voor rijinstructeurs. We hebben een WRM-Loting en een actie om voor € 110,- deel te nemen aan een Webinar WRM Bijscholing. Als rijinstructeur mag je aan beide deelnemen. Je kan één keer een loting winnen en ook oneindig deel nemen aan de actie Webinar WRM Bijscholing voor € 110,- zolang de actie loopt! 

Theoretische Bijscholing

De rijinstructeur moet in totaal 6 dagdelen theoretische bijscholing volgen. Dit doet hij door deel te nemen aan theoretische bijscholingscursussen. Een bijscholingscursus bestaat uit een WRM- bijscholingsonderwerp die uit een aantal dagdelen bestaat. De rijinstructeur mag zal kiezen aan welke bijscholingsonderwerp hij wil deelnemen.

Belangrijk hierbij is wel dat de instructeur per verlenging de betreffende cursus niet eerder heeft gevolgd. Dus als de instructeur de cursus niet eerder heeft gevolgd of het is voor een nieuwe verlengingstermijn dan telt de dagdelen mee voor de WRM-bijscholing.

Ook is vereist dat de rijinstructeur minimaal één bijscholingscursus volgt die over Wet- en Regelgeving gaat. Wij hebben hiervoor de bijscholingscursus RVV (WRM 28). Dus als de rijinstructeur bijvoorbeeld deelneemt aan de cursus ”RVV (WRM 28)” dan heeft hij voldaan aan deze eis. 

De theoretische bijscholing kent overigens geen examen. De enige vereiste is dat de rijinstructeur deelneemt aan de cursussen en zijn geldige rijbewijs en WRM-pasje bij zich heeft. Een controleur van het IBKI kan hierop controleren door middel van een steekproef.  

WRM- Bijscholingscursussen

Wij geven de volgende WRM- theoretische bijscholingscursussen:

  • Faalangstinstructeur (WRM 20). 2 dagdelen.
  • Het lesgeven aan 16- en 17-jarigen in het kader van 2todrive (WRM 25). 2 dagdelen
  • Coaching en Feedbackgeven (WRM 26). 2 dagdelen.
  • RVV (WRM 28). 2 dagdelen
  • Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer (WRM 43). 2 dagdelen

Klassikaal of Online bijscholing (Webinar)

Theoretische WRM bijscholing mogen van het IBKI klassikaal als ook online gegeven worden. Bij de online bijscholing, ook wel WRM Webinar genoemd, is het wel een vereiste dat de cursus zich wel leent om online gegeven te worden. Dus een cursus waarbij de cursisten bijvoorbeeld een opdracht moeten uitvoeren die niet online kan, mag niet online gegeven worden maar enkel klassikaal.  

Hoofdzakelijk geven wij de WRM cursussen voornamelijk online. De reden is omdat de meeste rijinstructeurs dit prettiger vinden. Lekker vanuit je eigen huis of elders aan de cursus deelnemen door middel van bijvoorbeeld een laptop, tablet of zelfs een telefoon middels een internetverbinding.

Wij geven de cursus dan via het programma Zoom. De cursist krijg dan van ons een inlogcode met wachtwoord en logt dan in. Vervolgens wordt dan de cursus gegeven. Tijdens het geven van de cursus is de vereiste van het IBKI dat de cursist gedurende de hele cursus te zien en te horen is. En dat de cursist in een rustige omgeving zit, dus zonder storende omgevingsgeluid.  En als de cursist de cursus heeft gevolgd dan zorgen wij ervoor dat het verwerkt wordt bij het IBKI.

Wil je deelnemen aan één of meerdere WRM-bijscholingscursussen klassikaal of online voel je vrij en meld je aan. En als je nog vragen hebt voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen.

WRM-Praktische Bijscholing

Naast de Theoretische Bijscholing moet de rijinstructeur ook een Praktische bijscholing volgen. Dat is een examen praktijkbegeleiding die afgenomen wordt door een IBKI-examinator van het IBKI. Om te kunnen slagen voor deze examen is goede voorbereiding essentieel. De rijinstructeur kan bij ons deelnemen aan de cursus Praktijk Begeleiding.  

Verlenging instructiebevoegdheid

De verlenging start op de datum na de verloopdatum van het huidige WRM-pasje. De rijinstructeur krijgt dan ook een nieuwe WRM-pasje toegestuurd. Zodra het ”oude” pasje is verlopen moet de instructeur het nieuwe pasje bij zich hebben als hij gaat rijlesgeven.  

Agenda & Inschrijven

Meer data zal spoedig gepubliceerd worden.

Staat jouw gewenste cursus datum er niet bij neem dan contact met ons op!

WRM theoretische bijscholingen kunnen ook op jou locatie gegeven worden. Indien je dit wenst neem dan contact met ons op.

Gecertificeerd

Quick Licence is door het IBKI-gecertificeerde en door CCV-gecertificeerd. Wij zijn het adres voor jouw WRM-bijscholing voor rijinstructeurs en nascholing voor vrachtwagenchauffeurs.  

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?